Vakexpert voeding, technologie en techniek

CREBO: Vakexpert voeding, technologie en techniek (25979)
Vleesvervangers, voeding van de toekomst en nieuwe technische snufjes… Jij wilt alles weten over productontwikkeling en optimalisatie. Je zorgt voor producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, rekening houdend met smaak, voedselveiligheid en -verspilling.
Introductie

De opleiding

Vleesvervangers, voeding van de toekomst en nieuwe technische snufjes… Door te duiken in de wereld van productontwikkeling en kennis te maken met de nieuwste technische snufjes sta jij aan het roer van de voeding van de toekomst. Jij wilt alles weten over productontwikkeling en optimalisatie. Je zorgt voor producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, rekening houdend met smaak, voedselveiligheid en voedselverspilling.

wat ga je leren?

Dit leer je tijdens je opleiding

Inhoud

In de opleiding leer je om voedselbereiding te optimaliseren, apparatuur in te stellen en storingen op te lossen. Je gaat onderzoek doen naar het proces van de productiemethodes, ingrediënten en verpakkingen en weet hoe je controles moet uitvoeren. Je leert personeel aan te sturen en om verantwoordelijk te werken. De economische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen komen ook aan bod in de opleiding. Dankzij jouw kennis kunnen productieprocessen verbeterd worden.

De opleiding in beeld

Hier leer je het

Past deze opleiding bij jou?

Een goed begin

  • vmbo-diploma kaderberoepsgerichte-, gemengde- of theoretische leeweg
  • overgangsbewijs havo 3 naar havo 4
  • mbo-diploma niveau 3
Locaties

Bekijk waar de opleiding gevolgd kan worden

Alle locaties
Meld je aan voor Vakexpert voeding technologie en techniek
Jouw toekomst

Jouw toekomst met de opleiding Vakexpert voeding technologie en techniek